Menu:
Velkommen Profil El-service El-entrepriser Energioptimering Svagstrøminstallationer Ventilation Varmepumper Ladeboks elbil Ladeboks sommerhus VE-godkendt Udlejning Kontakt & info Links Nyheder Persondatapolitik
Profil
CJ Electric er et mindre el-installationsfirma med hjemmeadresse i Hadsund.

Til udførelse af større og mindre el-opgaver i hverdagen står vi klar til at løse ethvert problem eller behov, der måtte opstå.

Vi udfører service og installationsopgaver for både private, erhvervslivet, boligforeninger og offentlige institutioner, med fokus på hurtig og effektiv service samt kvalitet i højsæde.

Vi kommer overalt i Danmark, dog er hovedvægten af vore serviceaktiviteter placeret i Nordøstjylland.

Vores virksomhed bygger på den filosofi, at intet arbejde er for småt, og at alle kunder er lige vigtige.

Firmaets kompetence område er service, installation, svagstrøm og nybyggeri samt alle typer el-entrepriseopgaver.

Med CJ Electric som samarbejdspartner får du løsninger på den komplette el-installation. Vi starter opgaven fra projektforslag, økonomisk kalkulation, projektstyring og installation, til aflevering af den komplette el-installation.

Som medlem af TEKNIQ er vi tilsluttet et ankenævn og en garantiordning, Dette er er en ekstra sikkerhed for altid at få udført el-installationer du ikke bliver skuffet over. CJ Electric er autoriseret i henhold til Sikkehedsstyrelsens Kvalitets Ledelses System (KLS).Info:

Kontakt

CJ Electric Aps
Plastvænget 8
9560 Hadsund
Telefon: (+45) 22 10 00 25
Mail: info@cjelectric.dk

Nyheder

Ingen aktuelle nyheder
Kom venligst tilbage senere