Menu:
Velkommen Profil El-service El-entrepriser Energioptimering Svagstrøminstallationer Ventilation Varmepumper VE-godkendt Udlejning Kontakt & info Links Nyheder Persondatapolitik

Nyhedsarkiv

Forretningsovertagelse

Pr. den 1. januar 2018 overtager CJ Electric Aps, v/Claus Jensen samtlige aktiviteter i elfirmaet Havndal El v/ Jørgen Fisker.

Som kunde kommer I dog ikke til at mærke den store forandring i hverdagen. Da både Jørgen Fisker og nuværende elektriker Poul Peter Jacobsen, fortsat vil servicere jer som hidtil. I vil også fremadrettet fortsat finde både lager og værksted i lokalerne på Håndværkervænget 8 i Havndal. I kan sågar fortsat ringe på de vante telefonnumre.

Der har altid været et godt samarbejde mellem virksomhederne. Indehaveren af CJ Electric, Claus Jensen har tilmed en forhistorie i Havndal El, da han er udlært her, og dermed kender en del af kunderne, arbejdsgangene og kunders behov.

CJ Electric har adresse på Smedevænget 8 i Hadsund, hvorfra der udføres opgaver i Hadsund og omegn, men firmaet dækker generelt området fra Aalborg til Århus.
Der udfører alle former for el-opgaver, både store og små, og generelt med det ene formål, at gøre livet lettere for de mennesker, der bruger dem - i hjemmet såvel som i produktionen.
Med overtagelsen af Havndal El er der nu 6 medarbejdere ved CJ Electric, som står klar til at servicere både nye og gamle kunder.
Med venlig hilsen


Claus Jensen
Tlf: 22100025

Jørgen Fisker
Tlf: 40500695

Flere nyheder:

Oversigt
Info:

Kontakt

CJ Electric Aps
Plastvænget 8
9560 Hadsund
Telefon: (+45) 22 10 00 25
Mail: info@cjelectric.dk

Nyheder

Ingen aktuelle nyheder
Kom venligst tilbage senere