Menu:
Velkommen Profil El-service El-entrepriser Energioptimering Svagstrøminstallationer Ventilation Varmepumper VE-godkendt Udlejning Kontakt & info Links Nyheder Persondatapolitik

Nyhedsarkiv

Gør sommerhuset klar til sæsonen

Nu rører foråret på sig, og det er blevet tid til at se på løsninger til sommerboligen for at gøre klar til sommerens aktiviteter. Det kan være bedre belysning, komfort eller energibesparelser via en varmepumpe. Det kan også være tyverisikring.
Pr. 1. februar 2019 kunne sommerhuse og ferieboliger, der er opvarmet med el, jordvarme eller varmepumpe, få en reduktion i elprisen.

Store besparelser på varme.
Med den nye mulighed for afgifts-reduktion for sommerhusejere er varmepumpen oplagt. Den er nem at installere og hjælper med at få et behageligt indeklima.

Flere udeaftener på terrassen.
Varmelamper er oplagte til at forlænge de lune sommeraftner. En varmelampe fra fx Solamagic til udestuen, altanen eller den overdækkede terrasse. Der er 5 års garanti på udvalgte lamper.

Tag komforten med
Der er mange muligheder for øget komfort i sommerhuset. Det kan være en ventilator med varmegenvinding eller fugtstyring, eller en centralstøv-suger, som gør det nemt at gøre rent i ferien.

Godt lys - både ude og inde
I sommerhuset skal belysningen også være behagelig og brugbar, om det er, når der spilles brætspil ved spise-bordet eller der hentes brænde i skuret.

Effektiv sikring af sommerhuset
Få et trygt og sikkert sommerhus med den helt rigtige trådløse alarm, og modtag push-notifikationer på din mobil om alarmstatus, når du ikke er i sommerhuset.

Kontakt os for at høre nærmere om de mange muligheder.
[-C][C]

Flere nyheder:

Oversigt
Info:

Kontakt

CJ Electric Aps
Plastvænget 8
9560 Hadsund
Telefon: (+45) 22 10 00 25
Mail: info@cjelectric.dk

Nyheder

Ingen aktuelle nyheder
Kom venligst tilbage senere