Menu:
Velkommen Profil El-service El-entrepriser Energioptimering Svagstrøminstallationer Ventilation Varmepumper Ladeboks elbil Ladeboks sommerhus VE-godkendt Udlejning Kontakt & info Links Nyheder Persondatapolitik

VE-godkendtCJ electric er VE-installatør for varmepumper.

Hvad betyder VE-Installatør?

VE-Installatør er en certificering til virksomheder, for at vise at virksomheden har gennemgået en kvalificeret uddannelse, som er godkendt til en eller flere VE-områder indenfor installeringen af din vedvarende energiløsning.

Specialuddannet og godkendt af Energistyrelsen

Uanset om du mangler hjælp til elinstallationer som privat person eller til erhverv, så er det altid bedst at få kvalificeret rådgivning og her kan vi hjælpe dig!

En VE-Installatør er en installatør, som er specialuddannet, indenfor et bestemt område eller flere. Vi godkendt af energistyrelsen til at installere varmepumper med mærket VE-Installatør.

Som kunde hos os er du derfor dækket ind af brancheorganisation TEKNIQ og deres garantiordning. Du har derfor som boligejer mulighed for at få op til 150.000 kr. i tilfælde af forkert udført arbejde. Hvis du som boligejer vælger en VE-Installatør, vil du derfor også sikre dig at du får en fagmand, der er specialiseret indenfor løsning, muligheder og lovkrav, bland andet bygningsreglementet.