Menu:
Velkommen Profil El-service El-entrepriser Energioptimering Svagstrøminstallationer Ventilation Varmepumper Ladeboks elbil Ladeboks sommerhus VE-godkendt Udlejning Kontakt & info Links Nyheder Persondatapolitik

Ladeboks elbilMarkedets flotteste ladeboks til din bolig

Easee® Home ladeboksen er designet til det nordiske marked. Den udvikles og produceres i Norge, så der sikres kort transport og dermed mindre miljøpåvirkning. Easee Home er den nok bedste ladeboks på markedet og så er den ovenikøbet vinder af reddot designprisen i 2021.

Ladeboksen er super lækkert designet og vil ikke skæmme boligen – tværtimod. Der er lagt stor vægt på at den er så lille som muligt uden at gå på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Easee Home er mindre end et stykke A4-papir. Vægten er kun 1,5 kg, og i forhold til konkurrerende lader, spares miljøet for ca. 4 kg. kobber. Det gør den grøn på indersiden, mens du selv vælger farven på ydersiden.

Easee Home lader lynhurtigt og hele 10 gange hurtigere end et normalt stik. Ladeboksen er utroligt driftssikker, og sammenholdt med det smukke design passer den perfekt til huset eller sommerhuset. Ladeboksen er designet til fremtiden og passer til alle typer af elbiler.

Easee® Charge er storebror i Easee serien. Samme design som Easee Home, men adskiller sig dog på et par punkter. Den er specielt fremstillet, så den kan udvides til at koble 101 ladebokse. Dynamisk strømbalancering sikrer optimal ladekapacitet. Den er enkel at konfigurere med tilhørende Easee app.

Du er ikke bundet af en eludbyder, men bestemmer selv, så du altid kan vælge det billigste alternativ.

Der er naturligvis mulighed for el-refusion ved begge modeller, hvis lovkravene opfyldes.

Kontakt din lokale elektriker for yderligere information om hvilken løsning, der passer til dit behov.Info:

Kontakt

CJ Electric Aps
Plastvænget 8
9560 Hadsund
Telefon: (+45) 22 10 00 25
Mail: info@cjelectric.dk

Nyheder

Ingen aktuelle nyheder
Kom venligst tilbage senere