Menu:
Velkommen Profil El-service El-entrepriser Energioptimering Svagstrøminstallationer Ventilation Varmepumper Ladeboks elbil Ladeboks sommerhus VE-godkendt Udlejning Kontakt & info Links Nyheder Persondatapolitik

Ladeboks sommerhusEasee Home ladeboks til dit sommerhus – det eneste du skal tænke på er farvevalget.

Easee Home er den foretrukne oplader til det danske sommerhusmarked. Dels pga. det lækre design og den lille størrelse, men også fordi den er genkendelig for mange udenlandske lejere.

I Norge er ni ud af ti nye biler på markedet elektriske. Når de norske turister ser på sommerhus til overnatning i Danmark, vil et af de første kriterier være om der er en ladestander, så de kan få opladet el-bilen. De genkender Easee ladeboksen, som er den uden sammenligning mest solgte i Norge, og det giver dem tryghed fordi de kender funktionen og kvaliteten. Er der ikke ladestander, fravælger elbilsejerne sommerhuset fra begyndelsen.

Hvis du gerne vil have gæster fra Norge og andre lande (i Tyskland er 30% af alle nye biler elektroniske) skal du have opsat en ladeboks. Du tjener den hurtigt hjem ved at dit sommerhus bliver valgt af de overnattende gæster, og måske kan du endda tage lidt ekstra overnatningsbetaling eller en højere takst for strømforbruget grundet installation af ladeboks.

Du er ikke bundet af en el-udbyder, men bestemmer altid selv hvem du få el leveret fra, så du blot kan vælge det billigste/bedste alternativ.

At få installeret en ladestander i dit sommerhus, er derfor et af de projekter, du ikke bør udskyde i længere tid.

Info:

Kontakt

CJ Electric Aps
Plastvænget 8
9560 Hadsund
Telefon: (+45) 22 10 00 25
Mail: info@cjelectric.dk

Nyheder

Ingen aktuelle nyheder
Kom venligst tilbage senere